Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris på städning i Helsingborg.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av företag inom städning i Helsingborg i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp ett företag med städning i Helsingborg som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller städning kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om städning

Du kan spara mycket tid och energi av att låta någon annan sköta städningen. Idag är också så att familjer och människor av helt olika klass har råd med att anlita städhjälp, då man till exempel kan använda sig av det fördelaktiga rut-avdraget.

Vilka delar av städningen är det som du gärna hade sluppit? Är det storstädningen, där allt ska dammtorkas, putsas och skuras, eller är det dammsugningen och det allmänna plocket som tar mest tid ifrån dig? Du kanske tycker att just ditt boende är extra svårstädat och därmed behöver hjälp. Oroa dig inte, det är inte tabubelagt att anlita en städfirma. Det är i stället ett nytt sätt att investera i sig själv och sin familj.

Så skall du ha tag på lite städning i Helsingborg så använd vår tjänst då du kan spara massor av pengar

Om du tycker att det är krångligt att hitta ett städföretag som erbjuder precis det du vill, eller om du bara inte har tid till att leta, kan du använda dig av vår offerttjänst. Du fyller alltså i formuläret uppe till höger, så noggrant du kan, och skickar sedan in det. Du får svar inom ett par dagar från intresserade och anslutna städföretag. Smidigt och enkelt!

Är du som så många andra trött på att komma hem efter jobbet och se disken stå i diskhon, skoavtryck i hallen och utstickande dammråttor under soffan? De flesta av oss, oavsett vad vi gör om dagarna, anser att städning är ett nödvändigt ont och det är ett arbete som mer eller mindre aldrig tar slut. Såklart finns det de som faktiskt tycker om att städa, men de är förmodligen inte i majoritet. Om du känner igen dig i önskningen att få ägna den tid du ägnar till städning till något annat, så kan det vara dags att anlita en städfirma.

Mer om Helsingborg

På grund av många århundraden av stridigheter har bebyggelse i staden tagit mycket stryk, men sedan 1700-talet har det varit lugnt. Staden kunde snabbt profilera sig som en viktig industri- och hamnstad, och det lever vidare. Hamnen är en stor containerhamn, och härifrån exporteras och importeras det miljontals varor varje år.

Helsingborg är för många en helt underbar stad, och det finns såklart mängder av egenföretagare som lever och frodas här. Letar du efter en elektriker, en målare, en snickare eller kanske en redovisningsekonom? Fyll i vårt formulär, och få kontakt med de allra bästa företagen inom det område du söker hjälp.

Helsingborg är Sveriges åttonde största tätort med sina cirka 100 000 invånare. Där Öresund är som smalast finner du denna vackra stad, med endast fyra kilometer till Helsingör i Danmark. Staden är tätbebyggd och gjord av sten, med storstadshus som omger de olika paradgatorna i city. Kommer du in på smågatorna, kommer du att uppleva att arkitekturen blir mer intim.

Staden är en av många städer i Sverige som har en historia som sträcker sig långt tillbaka, ända till vikingatiden. Som man kan förstå har staden hela tiden haft ett mycket strategiskt läge, och har spelat en stor roll i både Sveriges och Danmarks historia. Här har politiska strider och draman utspelats, speciellt på Helsingborgs slott.

Sagt om tjänsten