Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris från en som håller på med redovisning i Helsingborg.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av företag som håller på med redovisning i Helsingborg i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp ett företag som håller på med redovisning i Helsingborg som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller redovisning kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om redovisning

Detta är ett arbete som ständigt pågår, och får inte glömmas bort eller slarvas med. Alla kontohändelser ska bokföras som verifikationer, och det gäller så klart inköp, försäljning och så vidare. Man ska spara all sin bokföring i minst sju år, och givetvis på en trygg och säker plats. Man kan komma att bli skyldig att redovisa alls sin bokföring sju år bakåt i tiden.

Vi hjälper dig att hitta offerter från de som håller på med redovisning i Helsingborg så att du kan lägga tid och pengar på annat

För många egenföretagare kan just redovisningen och bokföring vara ett tidskrävande och stundtals allt för svårt moment. Många känner att de inte kan ägna tid åt det som är deras faktiska verksamhet, och primära kunskap. Då kan det vara lämpligt att ta hjälp en redovisningsekonom, och det är inte alls svårt att hitta en som matchar som dina behov!

Ta hjälp av vår offerttjänst, där vi har samlat de allra bästa ekonomerna i just ditt sökta område. Du fyller i formuläret som du ser uppe till höger, och du fyller i alla nödvändiga uppgifter plus beskrivning av ditt behov. Du får sedan offerter från de företag som passar allra bäst. Därefter kan du välja och vraka, och ta den offert du anser vara bäst för dig.

Vad är egentligen redovisning och vad är syftet? Det är ett område inom företagsekonomi, och syftet är dokumentation av organisationer och företags resurshantering. Man redovisar bland annat det ekonomiska resultatet, samt företagets ekonomiska status vid en viss tidpunkt. All ekonomisk verksamhet ska redovisa för sina tillgångar, och det görs dagligen via bokföring som sedan redovisas med ett årsbokslut.

Mer om Helsingborg

Helsingborg är för många en helt underbar stad, och det finns såklart mängder av egenföretagare som lever och frodas här. Letar du efter en elektriker, en målare, en snickare eller kanske en redovisningsekonom? Fyll i vårt formulär, och få kontakt med de allra bästa företagen inom det område du söker hjälp.

Staden är en av många städer i Sverige som har en historia som sträcker sig långt tillbaka, ända till vikingatiden. Som man kan förstå har staden hela tiden haft ett mycket strategiskt läge, och har spelat en stor roll i både Sveriges och Danmarks historia. Här har politiska strider och draman utspelats, speciellt på Helsingborgs slott.

På grund av många århundraden av stridigheter har bebyggelse i staden tagit mycket stryk, men sedan 1700-talet har det varit lugnt. Staden kunde snabbt profilera sig som en viktig industri- och hamnstad, och det lever vidare. Hamnen är en stor containerhamn, och härifrån exporteras och importeras det miljontals varor varje år.

Helsingborg är Sveriges åttonde största tätort med sina cirka 100 000 invånare. Där Öresund är som smalast finner du denna vackra stad, med endast fyra kilometer till Helsingör i Danmark. Staden är tätbebyggd och gjord av sten, med storstadshus som omger de olika paradgatorna i city. Kommer du in på smågatorna, kommer du att uppleva att arkitekturen blir mer intim.

Sagt om tjänsten