Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris på Attefallshus i Helsingborg.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av företag inom Attefallshus i Helsingborg i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp ett företag med Attefallshus i Helsingborg som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller Attefallshus kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om Attefallshus

Då populariteten för dessa hus har ökat, finns det också allt fler som levererar och för upp dem. Man kan köpa dem som moduler och föra upp själva, eller välja att anlita en annan snickare eller byggfirma som sköter monteringen åt dig. Har du svårt att bestämma dig hur du vill ha det? Skicka in en offertförfrågan idag, och få tillbaka förslag från aktörer som erbjuder dig Attefallshus.

Nu kanske du undrar över vad ett Attefallshus är för något? Ett Attefallshus är en uppsättning av friggebodar som Boverket har tagit fram tillsammans med regeringen. Man ansåg att det fanns ett behov av att få bygga friggebodar på sin tomt, utan att behöva bygglov. Produkten blev Attefallshuset, namngivet efter den förre bostadsministern Stefan Attefall.

Så vill du ha offerter från firmor som håller på med Attefallshus i Helsingborg så är det oss du skall vända dig till

Själva ”huset” i sig är ett så kallat komplementsbostadshus, eller liknande friggebod om man så önskar.  Huset har en sammanlagd yta på upp till 25 kvm, och detta hus får alltså byggas utan ett krav på ett bygglov. Man kan använda huset som ett extra förråd, som en uteplats, som en liten minilägenhet eller något annat – fantasin sätter gränserna för husets användningsområde. Det finns många moderna och snygga varianter att välja mellan.

Högsta nockhöjd för ett Attefallshus är fyra meter, och den totala arean för komplementsbostadshuset går förslagsvis att dela upp i olika delar. Att huset har blivit så populärt är egentligen inte alls konstigt, då man ges ganska stora friheter och då det finns olika modeller. Viktigt är att förstås först kolla med grannarna så att de är okej med bygget!

Mer om Helsingborg

Helsingborg är Sveriges åttonde största tätort med sina cirka 100 000 invånare. Där Öresund är som smalast finner du denna vackra stad, med endast fyra kilometer till Helsingör i Danmark. Staden är tätbebyggd och gjord av sten, med storstadshus som omger de olika paradgatorna i city. Kommer du in på smågatorna, kommer du att uppleva att arkitekturen blir mer intim.

Staden är en av många städer i Sverige som har en historia som sträcker sig långt tillbaka, ända till vikingatiden. Som man kan förstå har staden hela tiden haft ett mycket strategiskt läge, och har spelat en stor roll i både Sveriges och Danmarks historia. Här har politiska strider och draman utspelats, speciellt på Helsingborgs slott.

På grund av många århundraden av stridigheter har bebyggelse i staden tagit mycket stryk, men sedan 1700-talet har det varit lugnt. Staden kunde snabbt profilera sig som en viktig industri- och hamnstad, och det lever vidare. Hamnen är en stor containerhamn, och härifrån exporteras och importeras det miljontals varor varje år.

Helsingborg är för många en helt underbar stad, och det finns såklart mängder av egenföretagare som lever och frodas här. Letar du efter en elektriker, en målare, en snickare eller kanske en redovisningsekonom? Fyll i vårt formulär, och få kontakt med de allra bästa företagen inom det område du söker hjälp.

Sagt om tjänsten